Hulpverlening Marokkaans

Heb je Marokkaanse roots en heb je specifieke hulpvragen? Wij hebben een (vrouwelijke) Marokkaanse collega die jou als professional en als ervaringsdeskundige kan begeleiden. Hierdoor zullen cultuur of taal geen barrière vormen binnen de begeleiding.

Wij bieden hulp die aansluit bij jouw waarden en normen en de specifieke vragen die spelen binnen de Marokkaanse cultuur. Het vinden van een balans tussen loyaliteit en autonomie kan voor jou een grote uitdaging vormen en dat kan leiden tot sociaal-emotionele problemen. Om goed te kunnen functioneren in de maatschappij en je goed te voelen is een balans nodig tussen deze aspecten. Wij houden bij de begeleiding rekening met jouw culturele achtergrond én die van de Nederlandse maatschappij om samen te zoeken naar oplossingen voor je hulpvraag. Speciale aandacht is er daarbij voor vrouwen die in dit proces extra steun behoeven.

Wat betekent dat in de praktijk?
Je hebt één of meerdere uren per week begeleiding in een voor jou prettige omgeving en we gaan samen met jou op zoek naar een passende wijze om de balans tussen loyaliteit en autonomie (terug) te vinden, met respect voor jouw culturele en persoonlijke normen en waarden.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.
Telefoon: 06-44448502
E-mail: info@nexus-care.nl