NeXus-Care richt zich op een zestal vormen van zorg:

NeXus-Care richt zich op een zestal vormen van zorg:

Klik voor meer informatie op de onderstaande buttons.

NeXus-Care heeft een tweetal woningen in eigen huur waarmee we voor een aantal jongvolwassenen met een Beschermd Wonen Begeleid en Beschermd Wonen Thuis beschikking een geconcentreerd aanbod bieden waarmee we op efficiënte wijze onze begeleiding snel en grondig kunnen vormgeven.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel alleenstaande jongvolwassen immigranten die bij de overgang van een voogdijmaatregel  naar het zelfstandig wonen, werken en leven begeleiding nodig hebben als volwassenen met een immigratie achtergrond bij het werken naar zelfredzaamheid in de Nederlandse maatschappij. Wij werken hierin vanuit een integrale en activerende aanpak met bekwame en ervaren medewerkers onder de noemer Vreemdelingenzorg.

NeXus-Care biedt gespecialiseerde hulp binnen de Marokkaanse doelgroep. Wij hebben een Marokkaanse collega die jou als professional en als ervaringsdeskundige kan begeleiden.

NeXus-Care biedt Ambulante Begeleiding bij cliënten thuis zodat op alle levensgebieden praktische stappen gezet kunnen worden. Met als doel een verbetering van de zelfredzaamheid en participatie in de maatschappij passend bij de eigen mogelijkheden, voorkeuren, keuzes en verwachtingen.

NeXus-Care biedt begeleiding op maat aan betrokkenen van huiselijk geweld van één uur per week tot Begeleid Wonen. Binnen deze hulpverlening zijn diverse modules te volgen.

PMT is een ervaringsgerichte behandelmethode voor mensen met psychische en/of sociale- en emotionele problemen.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.
Telefoon: 06-44448502
E-mail: info@nexus-care.nl